Credigen Bank hitel

Stihl

Viking

Honda

Inter Forst

Cégünk, a Prominens Kft. mobil mérleg forgalmazással is foglalkozik.

Güde

Labkotec
Labkotek olajfogóba szerelhető szintjelző  műszerek

Mobil mérleg

Untitled Document

Stihl - motoros fűrészek
Stihl - motoros kaszák és elektromos szegélynyírók
Stihl - kombi rendszer
Stihl - kombi szerszámok
Stihl - sövénynyírók
Stihl - lombszívó fúvó gépek és külön tartozékok
Stihl - benzinmotoros és elektromos lombszívó szecskavágók
Stihl - permetezők
Stihl - építőipari gépek

Az oldalon előforduló, a témához kötődő fontosabb fogalmak, kulcsszavak:
Prominens Kft. STIHL - VIKING - HONDA - INTERFORST Márkakereskedés és Szervíz Hódmezővásárhely. Bérvágás, erdészet, erdészeti gép, erdészeti gép alkatrész javítás erdészeti munkagép, erdészeti szaktanácsadás, erdészeti szállítóeszköz, erdészeti termék, erdő építés - fejlesztés, erdőfelújítás, erdőgazdaság, erdőgazdálkodás, erdészeti termék, erdőgondozás, erdőművelés erdősítés, erdőtelepítés, fakitermelés, fakivágáskertápolás, láncélezés, javítás, karbantartás, alkatrész, Stihl - motoros fűrész, Stihl - motoros kaszák, kasza, motoros gépek, gép a zöldnövényzet ápolásához, Stihl - sövénynyírók, sövénynyíró, sövényvágók és magassági gallyazó fűrész, Stihl - lombszívók, lombszívó, fúvóberendezés, lombszívó-szecskázó és permetezőgép, Stihl - permetező, Stihl - építőipari gépek, gép, STIHL vágótárcsás daraboló gép, gépek, STIHL talajfúrógépek, STIHL talajfúrógép, Stihl - mentőfűrész, mentőfűrészek, Stihl - fűrészláncok, fűrészlánc.

 

Stihl - motoros fűrészek

A sértetlen erdő manapság az életminőség mind lényegesebb eleme. Ápolásának, megtartásának és egyben erőforrásainak a lehető legkíméletesebb és leggazdaságosabb hasznosítása napjaink alapvető követelménye. Ez a feladat az emberek számára kemény munkát jelent.
A korszerű technikai vívmányok felhasználásával kerültek kifejlesztésre a STIHL motoros fűrészei abból a célból, hogy velük az erdőben professzionális munkát lehessen végezni, de a tájápolást és a házkörüli munkákat is jelentősen megkönnyítsék és ezáltal biztonságosabbá tegyék.
A STIHL motoros fűrészek nagy motorteljesítménnyel, kompakt és a munkának legmegfelelőbb szerkezeti kialakítással, csekély súllyal rendelkeznek, melyek az erőkímélő munka előfeltételei. Nagy biztonság, valamint csekély terhelés az ember és természet számára.
A STIHL cég 1926-ban jelent meg a piacon az első elektromos meghajtású megbízható láncfűrésszel és ez a motoros fűrészek fejlődését jelentősen befolyásolta. Sok minden, ami a technika mai állását meghatározza a STIHL cégtől származik, vagy neves gyártókkal való együttműködés keretében került kifejlsztésre. Mindezek a fejlesztések a korszerű motoros fűrészek megjelenését döntően meghatározták. Olyan feladatok, mint a gép súlyának csökkentése, valamint a munka biztonságának és komfortfokozatának növelése olyan példaszerű megoldásokhoz vezettek, amelyek manapság a munkát érezhetően megkönnyítik, biztonságosabbá és gazdaságosabbá teszik. Néhányat ezen fejlesztések közül is bemutatunk. Az ElastoStart és a QuickStop S láncfék (kioldási lehetőség a kézi fogantyúban) csak a STIHL motoros fűrészekben található.

A STIHL antivibrációs rendszer

Az egzaktan kiszámított puffer zónákban a motor és a körbefutó fűrészlánc rezgései csökkennek. Ez a fűrészelési munkát biztonságo-sabbá és erőkímélőbbé teszik.

A STIHL egykaros kezelés

A gép legfontosabb funkciói, az indítás, üzemeltetés, leállítás egyetlen karral kezelhetők. A kezelést komfortosabbá teszi, mivel a jobb kéz mindig a fogantyún marad.

A STIHL QuickStop láncfék

A láncféket az elülső kézvédő oldja ki. Megfelelő erősségű visszacsapó-dásnál a QuickStop láncfék automatikusan kiold, a lánc a másodperc töredékrésze alatt leáll.

A STIHL QuickStop Super láncfék

A fűrészlánc ezzel a kiegészítő rendszerrel a hátsó fogantyú elengedésekor leáll (utánfutófék).

A STIHL könnyűindítórendszer

A kézi üzemanyag szivattyú, a deko-szelep és a STIHL ElastoStart egység gondoskodik a csaknem visszaütés mentes és komfortos indításról.

Az oldalirányú STIHL láncfeszítés

A fűrészlánc feszítése oldalirányban, a lánckerék fedélen keresztül történik. Ez kizárja az éles fűrészlánccal való érintkezést.

A STIHL lánc gyorsfeszítés

A lánckerék fedél meglazítása után a láncot egy állítókerékkel szerszám nélkül egyszerűen és gyorsan megfeszítheti.

A szerszám nélküli STIHL üzemanyagtank zár

Az üzemanyag- és olajtank bizonyos motoros fűrész típussoroknál olyan speciális zárral van felszerelve, amely szerszám nélkül is nyitható és zárható.

 

 

Stihl - Elektromos szegélynyírók és motoros kaszák

Motoros gépek a zöldnövényzet ápolásához

A STIHL motoros gépek nélkülözhetetlen segítőtársnak bizonyulnak a zöldnövényzet ápolásánál, magas komfortfokozatukkal érezhetően megkönnyítik a munkavégzést.

Teljesen mindegy, hogy Ön a kert-, park- és tájápolásban vagy a mező- és erdőgazdaságban kíván munkát végezni, a STIHL-nek mindezekre a tevékenységekre megvan a megfelelő gépe: a munka jellegéhez igazodó formájú motoros aljnövényzet-tisztítók, sokoldalúan üzemeltethető sövényvágók, magassági gallyazók valamint univerzális tisztítógépek.

A gépek felhasználási területei nagyon különbözőek, egy azonban közös bennük: a nagy teljesítőképesség, mely az egyszerű kezelhetőséggel, működési biztonsággal és a szigorúan ellenőrzött márka-minőséggel érhető el.

Stihl kombi rendszer

Alkalmazkodik a feladatokhoz

A STIHL kombirendszer szíve a kombimotor, amely a kívánt felhasználási célnak meggfelelően ötféle teljesítménnyel áll rendelkezésre. Valamennyi kombimotor kombinálható valamennyi kombiszerszámal. Az ErgoStart rendszer megkönnyíti az indítást, a 4-MIX motor pedig a kisebb füstkibocsátásnak és a halkabb motornak köszönhetően kíméli a környezetet.

 

Stihl kombiszerszámok

A STIHL kombiszerszámokkal a lehető legsokoldadlúbb kiegészítőszerszám választék áll rendelkezésére a kombirendszerekhez. A kaszától a magassági gallyazóig, a sövény vágótól a seprőhengerig, a kombiszerszámokkal minden műveletet tökéletesen elvégezhet a telke ápolásához. Az összes kombiszerszám összekapcsolható a már bevált szétszedhető motoros kaszáinkal is.

Stihl - motoros és elektromos sövénynyírók és sövényvágók

Sövényvágók és magassági gallyazó fűrész

A STIHL sövényvágókat parkok és egyéb zöldterületek gondozására fejlesztették ki. Nagy magántelkeken is számos alkalmazási lehetőség kínálkozik akkor, ha különösen hosszú vagy fás szerkezetűvé vált sövényt kell vágni.
A STIHL sövényvágók jelentősen nagyobb kinyúlási távolságuknak köszönhetően ideális kiegészítői a klasszikus sövénynyíróknak és kiválóak a hosszú, magas és különösen széles sövényekhez.
A praktikus STIHL magassági gallyazók a talajon állva lehetővé teszik a gallyazást. A STIHL vállheveder kíméli az erőt és nagyobb stabilitást ad. Nagyobb teljesítményt és motoros erőt igénylő felhasználók számára az erőss STIHL 4-MIX motorral felszerelt HL 100 éa HL 100 K gépeket ajánljuk.

 

Stihl - lombszívó, fúvó gépek és külön tartozékok

Fúvóberendezések, lombszívó-szecskázók és permetezőgépek

Stihl bemutató VIDEÓ

Mindenütt, ahol nagyobb felületet kell a lomntól, aprítéktól, vagy magvaktól megtisztítani, hasznát látjuk a STIHL fúvóberendezéseknek és lombszívó-szecskázóknak. Ezek a gépek gazdaságos alternatívát biztosítanak a fáradságos kézi munkának és érezhető könyebbséget jelentenek jelentős időmegtakarítás mellett.

Különböző kivitelek és teljesítmény-osztályok lehetővé teszik a mindenkor igényhez igazodó olyan gép kiválasztását, amely rendelkezik a szükséges motorteljesítménnyel, és egy grammal sem nehezebb, mint szükséges.

STIHL - benzinmotoros és elektromos lombszívó szecskavágók

 

Stihl - permetezők

Fúvóberendezések, lombszívó-szecskázók és permetezőgépek

A professzionális, háton hordozható STIHL permetezőgépek lehetővé teszik a kényelmes és gazdaságos üzemeltetést a gyümölcs- és zöldségtermesztésben, kertészetben és szőlőművelésben. Külön tartozékokkal a STIHL permetezőgépek alkalmazási lehetőségei bővíthetők.

 

Stihl - építőipari gépek

Építőipari gépek

A STIHL technika a fokozott gazdaságosság, a hosszú élettartam, a magas szintű megbízhatóság és a munkaerő ráfordítás csökkentésének szolgálatában áll. Röviden szólva mindent megtesz, hogy az építkezéseken a munka hatékonyabb, könnyebb és sikeresebb legyen.

A STIHL vágótárcsás daraboló gépek a munka jellegének megfelelő kivitelűek, masszív felépítésűek. Ezek kézi kezelésűek vagy hosszabb vágási szakaszokon vezetőkocsis változatban is alkalmazhatók.

A STIHL talajfúrógépek széleskörű alkalmazásra kerültek kifejlesztésre. Alkalmasak egyszerű talajfuratok készítésére valamint talajminták vételére.

 

Stihl ár, árak, árlista

 

Több mint quad, hisz nyolc kereke van, hat személyes és vízen is jár. Önt talán érdekli új termékünk, az ARGO kétéltű jármű is!

Argo kétéltű terepjáró, quad

Vegye fel a kesztyűt az energiaárak ellen! Készítsen faaprítékot faaprító gépeinkkel

Argo kétéltű terepjáró, quad

STIHL láncfűrészek  

Stihl - Elektromos szegélynyírók és motoros kaszák

Stihl - motoros és elektromos sövénynyírók és sövényvágók

Stihl kombi rendszer

Stihl kombiszerszámok

Stihl lombszívó, fúvó gépek és külön tartozékok

Stihl építőipari gépek