Credigen Bank hitel

Stihl

Viking

Honda

Inter Forst

Cégünk, a Prominens Kft. mobil mérleg forgalmazással is foglalkozik.

Güde

Labkotec
Labkotek olajfogóba szerelhető szintjelző  műszerek

Mobil mérlegUntitled Document

VIKING fűnyírók
VIKING önjáró fűnyíró traktorok
VIKING motoros kapák
VIKING elektromos kaszák
VIKING elektromos szegélynyírók 
VIKING elektromos sövénynyírók
VIKING fúvókészülék 
VIKING kerti aprítók és komposztálók  

Az oldalon előforduló, a témához kötődő fontosabb fogalmak, kulcsszavak:
Prominens Kft. STIHL - VIKING - HONDA - INTERFORST Márkakereskedés és Szervíz Hódmezővásárhely.automata fűnyíró, benzines fűnyíró, benzinmotoros fűnyíró, elektromos fűnyíró, felújított fűnyíró, fűnyíró, fűnyíró damil, fűnyíró eszköz, fűnyíró kerék, fűnyíró kölcsönzés, fűnyíró szervizelés, fűnyíró traktor szervizelés, fűnyíróasztal, kerti traktor, kistraktor, mezőgazdasági gép, mezőgazdasági gépalkatrész, traktor VIKING fűnyírók, VIKING elektromos fűnyírók, fűnyíró, VIKING benzinmotoros fűnyírók, fűnyíró, VIKING mulcsozó és oldalkidobós fűnyíró, VIKING fűszellőztető, VIKING önjáró fűnyíró traktorok, traktor, VIKING motoros kapák, kapa, VIKING elektromos kaszák, kasza, VIKING elektromos szegélynyírók, szegélynyíró, VIKING elektromos sövénynyírók, sövénynyíró, VIKING fúvókészülék, VIKING kerti aprítók, aprító, és komposztálók, komposztáló.

 

VIKING fűnyírók 

VIKING fűnyírók kert specialistái

A megbízható VIKING fűnyírókkal a kertápolás egyszerűbb és biztonságosabb. A VIKING fűnyírók kezelése egyszerű, karbantartásuk könnyű. A VIKING-el mindig biztos lehet benne, hogy helyesen választott. Az átfogó VIKING fűnyíróválasztékban a klasszikus fűnyírók mellett megtalálhatók a szabadalmaztatott multi-fűnyírók is, melyek igény szerint fűnyíráshoz és mulcsozáshoz is használhatók.

VIKING elektromos fűnyírók kisebb és közepes nagyságú területekhez

VIKING benzinmotoros fűnyírók kisebb és közepes nagyságú területekhez

VIKING benzinmotoros fűnyírók közepes nagyságú és nagyobb területekhez

VIKING mulcsozó és oldalkidobós fűnyírók

VIKING fűnyírók egyenetlen területekhez és magas gazhoz

VIKING fűszellőztetők

 

VIKING önjáró fűnyíró traktorok

Kényelmesen nyírhat nagy területeket is!

A VIKING kitűnő minőségű önjáró fűnyíróival öröm dolgozni. A jó motorizáltságú önjáró fűnyíróink kifejezetten erősek, és még nagyobb fűmennyiségekkel is gyorsan megbírkóznak. Segítségükkel a nagy területeket is gyorsan és kényelmesen, ülve nyírhatja. A kényelmes VIKING önjáró fűnyírók különböző nyírási szélességekkel és motorokkal kaphatóak, kézi vagy automata sebességváltóval, mellső nyírószerkezettel vagy hátsó kihordással. Ajánlatunk: a multi önjáró fűnyírók mulcsozáshoz és nyíráshoz is használhatók.

VIKING önjáró multi-fűnyírók

VIKING önjáró fűnyírók mellső nyírószerkezettel

 

VIKING motoros kapák

Nagy teljesítménnyel

 

VIKING motoros kapa

A nagyteljesítményű VIKING motoros kapákkal jól halad árkon bokron keresztül. Kiforrott technikájának és kompakt felépítésének köszönhetően hosszú évek óta kertészek, mezőgazdászok és tájápolók bevált segítői. A széles felszerelés- és tartozékválaszték garantálja, hogy a VIKING motoros kapák különböző feladatokra is alkalmazhatók legyenek.

 

VIKING elektromos kaszák

A tisztítási munkák egyszerű megoldása

VIKING elektromos szegélynyíró

A nagyteljesítményű, robusztus VIKING elektromos kaszák kisebb füves területek nyírására, és bokrok alatti, utak, falak, lépcsők vagy kerítések melletti pontos tisztítási munkákhoz alkalmasak. Az AutoCut C 5-2 csendesen működő vágószálai a nyírófejnek a talajhoz való koppintásával automatikusan utánállítódnak.

 

VIKING elektromos szegélynyírók 

A fűnyírás utolsó simításaihoz

VIKING elektromos kasza

A könnyen kezelhető VIKING fűszegélynyírókkal levághatja azt, ami a fűnyírás után, a nehezen hozzáférhető helyeken megmaradt. A füvet egy pengeéles, de tartós műanyagszál vágja le egészen a szegélyekig rövidre.

 

VIKING elektromos sövénynyírók 

Könnyen kezelhetők, csendesek, erősek

VIKING elektromos sövénynyíró

A VIKING sövénynyírók teljesítménye a pontos vágásnak, az egymással szemben mozgó késeknek, az optimális késgeometriának és a nyugodt, erőteljes járásnak köszönhetően nagyon meggyőző. A jó súlyelosztás kényelmessé teszi kezelést. A praktikus, falra szerelhető védőburkolat mindegyik sövénynyírónál az alapfelszereltséghez tartozik. A levehető kartámasz a hosszabb ideig tartó függőleges munkáknál kíméli a kezelőt.

 

VIKING fúvókészülék 

A friss szél rendet teremt a telkén

VIKING fúvókészülék 

Sokoldalú, légseprűként, lombszívóként vagy akár lombaprítóként is használható. A VIKING BE 600 erőteljesen szív, és csendesen fúj. Ideális levelek, lenyírt fű, tűlevelek összesepréséhez és a könnyű kerti hulladék felszívásához sarkokból és csatornákból.

 

VIKING kerti aprítók és komposztálók

Hasznos segítők a kert takarításakor  

Praktikus kerti segítők a szerves anyagok térfogatának csökkentéséhez, mulcsanyag-készítés, vagy a hulladékok komposztásához való előkészítése céljából.

VIKING elektromos komposztálók aprítószerkezettel

VIKING elektromos komposztálók szecskázószerkezettel

VIKING kombinált, kétfunkciós aprítók

VIKING halk, elektromos aprítók

VIKING benzinmotoros aprítók

 

 

VIKING fűnyírók  VIKING motoros kapák VIKING elektromos kaszák és fűszegélynyírók  VIKING fúvókészülékek VIKING kerti aprítók, komposztálók VIKING fűnyíró traktorok VIKING sövénynyírók