Újdonságok

MS 171, 181, 211 fejlesztések

Az első benzinmotoros fűrészt a STIHL több mint nyolcvan évvel ezelőtt építette meg. Azóta az motiválja mérnökeinket, hogy a legújabb fejlesztésekkel tegyék könnyebbé az erdőben dolgozók munkáját. A berendezéseik kifinomult részleteivel, az új kisméretű láncfűrészek, a STIHL MS 171, az MS 181 és az MS 211 bebizonyítják, hogy a technikai képesség nem a méret függvénye
2- Mix motor

Nagyobb erő, kevesebb mérgezőanyag kibocsátás - az innovatív négy-állásos technológiával készült henger és a levegőöblítés kombinációjának köszönhetően, az új STIHL 2-MIX motor erősebb és kevesebb káros anyagot bocsát ki . Az új motor technológia magas forgatónyomatékot biztosít magas fordulatszámon, akár 20 %-kal kevesebb üzemanyag-felhasználással. Ráadásul durván 70 %-kal kevesebb mérgezőanyag kibocsátással, az új STIHL 2-MIX motor megerőltetés nélkül alkalmazkodik a szigorú EU II motoros szerszámokra vonatkozó mérgezőanyag kibocsátás előírásaihoz.
Magas élettartamú szűrő rendszerek előzetes elválasztással

A légszűrő berendezés, melyet a az új generációs láncfűrészeknél alkalmaznak jelentős mértékben meghosszabítja a motor élettartamát, mivel az előzetes integrált elválasztással hatékonyan lecsökkenti a levegőszűrő terhelését. A beáramló levegőt egy lendkerék keringeti, ennélfogva a nagyobb és nehezebb forgács darabokat kihajítja, így azok nem érik el magát a tényleges szűrőt. Ennek eredményeképpen az elődeikkel ellentétben a STIHL MS 171, az MS 181 és az MS 211 négyszer hosszabb ideig működhet anélkül, hogy a szűrőit takarítani kellene.

Professzionális lengéscsillapító rendszer

A speciális rugókkal rendelkező lengéscsillapító rendszer lecsökkenti a rázkódást több mint 30 %-kal. Ezért a STIHL MS 171, az MS 181, és az MS 211 optimális vezetést biztosít különösen jó merevséggel. Az egyik oldalról így segít abban, hogy a munka kevésbé legyen megerőltető, és engedi a hosszabb, pontosabb és ami a legfontosabb, a nyugodt munkát.

© 2024 Prominens Kft. All Rights Reserved